Nyári tábor

57908881_318856852137570_6157831046206324736_o

BELÉPTETÉS/KILÉPTETÉS:  gyülekező  tábor első napjának reggelén gyülekezés az uszoda előcsarnokában 7.30-8.15 óra között. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy szíveskedjenek pontosan érkezni.  Távozás 16.00-16.30 óra között, korábbi elvitel esetén szándékukat kérjük előre, lehetőleg a reggeli érkezés során szíveskedjenek a táborvezetőnek jelezni.

felszerelés
FELSZERELÉS:

  • az uszodában úszósapka viselése kötelező
  • higiéniai okokból a papucs használata  javasolt
  • kérjük, hogy amennyiben megoldható legyenek szívesek gyermekük számára két úszódresszt/úszónadrágot, illetve két kisebb törölközőt csomagolni, mivel nincs lehetőség a felszerelés napközbeni szárítására.
  • A gyermek számára kérjük biztosítsanak az aktuális időjárásnak megfelelő öltözetet (kalap, baseball sapka, naptej, ovisoknak alvós állat), illetve kérjük feltétlenül biztosítsanak egy kulacsot, vagy egy kisebb üdítőitalos palackot, amelyből gyermekük napközben vizet fogyaszthat.
  • A napközbeni uszodán kívüli tábori programok miatt az eddig felsoroltakon kívül zárt sportcipőt feltétlenül hozzon magával gyermekük a tábor teljes ideje alatt!

A tábor területére behozott értéktárgyakért (elektronikus eszközök, mobiltelefon, játékok, stb.) sem az Úszóiskola, sem az Uszoda munkatársai nem vállalnak felelősséget!

PÓTLÁS: a megváltott bérletek árát visszafizetni sajnos nem áll módunkban! Amennyiben a gyermek betegség miatt nem tud részt venni a táborban, Házirendünk értelmében – orvosi igazolás ellenében egyszeri alkalommal lehetőség van arra, hogy  az elmulasztott alkalmat a nyár folyamán egy másik időpontban járja le.

Az őszi-téli úszásoktatási turnusokra a nyári bérletek nem válthatóak be. Kérjük szíves megértésüket.

tábor dija

SZINEK

 

%d blogger ezt kedveli: